Segueix-nos a les xarxes socials:

Els ex d'Unió tornen al govern de Figueres

L'equip de l'alcalde Jordi Masquef recupera Manel Toro i Núria Galimany i suma set regidors

Els ex d'Unió tornen al govern de FigueresAnna Font

L'alcalde de Figueres, Jordi Masquef, ha presentat aquest migdia el nou cartipàs amb què recupera els dos regidors no adscrits i ex Unió, Manel Toro i Núria Galimany. L'equip de govern estarà format per set regidors -fins ara n'eren cinc del PdeCAT- malgrat que continua en minoria.

Masquef ha arribat a un acord de governabilitat amb Toro i Galimany, que van abandonar el grup municipal el febrer del 2017. La suma d'aquests dos regidors significa la restitució de l'equip que va guanyar les eleccions municipals del 2015 i dota el govern de major estabilitat, assegura l'ajuntament.

La renúncia de Marta Felip i la incorporació de Toro i Galimany ha obligat a reestructurar les carteres dels regidors. Jordi Masquef assumirà Urbanisme, Comunicació, Cultura, Mobilitat, Esports, Fires i Contractació.

Per contra, els no adscrits recuperen les competències. Manel Toro serà el primer tinent d'alcalde, que també assumirà Hisenda, Promoció Econòmica, Turisme, Recursos Humans, Tresoreria i Comerç.

Núria Galimany gestionarà Educació, Infància, Joventut, Acció Cívica i Drets Civils.

El segon tinent serà Quim Felip -fins ara Francesc Cruanyes- i manté les responsabilitats en Serveis Urbans, Seguretat i Cultura Popular.

El nou portaveu del grup municipal del PDeCAT el regidor Francesc Cruanyes, recuperant una condició que ja tenia a l'inici del mandat manté Solidaritat, Patrimoni, Medi Ambient, i Barri de Sant Joan.

Respecte la regidora Dolors Pujol gestionarà Gent Gran, Dones, Salut i, Benestar Social.

A l'equip s'hi incorporarà Josep Buixó, que substituirà Marta Felip, i tindrà competències en Associacions Veïnals, Discapacitació i Habitatge.

Prem per veure més contingut per a tu