Segueix-nos a les xarxes socials:

Busquen l'amo del camp de marihuana plantat entre Vilopriu i Ventalló

Es tracta del comís més important efectuat per la Guàrdia Civil aquest any, amb 3.800 plantes La zona quedava camuflada entre uns arbres

Busquen l'amo del camp de marihuana plantat entre Vilopriu i Ventallóvilopriu

La Guàrdia Civil busca el propietari de la plantació de marihuana descoberta aquest cap de setmana en una masia que es troba a cavall dels termes municipals de Vilopriu i Ventalló.

Es tracta del cultiu més important comissat per la Guàrdia Civil aquest any. Està format per més de 3.800 plantes, que pesaven una tona i mitja. L'operació, avançada per Diari de Girona en l'edició del 4/08/2019, es va realitzar divendres, davant les sospites del cos armat de l'existència que a la masia hi existia el cultiu il·legal. Quan van arribar a lloc van comprovar que en dos terrenys contigus a la casa hi havia 3.800 de plantes, que tenien una alçada d'entre dos i tres metres i pesaven uns 1.500 quilos.

A més, els agents van comissar material necessari per cultivar marihuana en grans quantitats, com ara dipòsits d'aigua amb capacitat per a més de 3.000 litres, fertilitzants i mànegues, entre altres utensilis. La zona està situada molt a prop de la carretera Gi-623, que enllaça Camallera i Ventalló i arriba fins a l'Escala.

Es tracta d'una zona arbrada on les plantes es podien camuflar amb facilitat. Després de la presa de mostres per a l'anàlisi de la substància per part del Departament de Sanitat, es va procedir a tallar de totes les plantes i a la seva posterior ­destrucció. Amb aquesta actuació la Guàrdia Civil de Girona ha ­desmantellat una de les plantacions de marihuana més importants que ha localitzat al llarg de l'any.

Prem per veure més contingut per a tu