Segueix-nos a les xarxes socials:

Skydive invertirà en el medi ambient per compensar els gasos emesos pels 4000 vols anuals d'avionetes

L'empresa realitza 70.000 salts en paracaigudes cada any i genera entre 870 i 1100 tones de CO2

Skydive invertirà en el medi ambient per compensar els gasos emesos pels 4000 vols anuals d'avionetesSkydive

El centre de paracaigudisme de Castelló d'Empúries, Skydive Empuriabrava, ha començat a invertir en projectes mediambientals per compensar les seves emissions de CO2. Inverteix en funció dels gasos que generi i en projectes beneficiosos pel medi ambient a qualsevol part del món.

Al centre d'Empuriabrava hi ha anualment uns 4000 vols en avioneta i es fan 70.000 salts en paracaigudes. Segons l'empresa, la seva activitat calculen que genera entre 870 i 1100 tones de CO2.

I l'empresa ha decidit compensar aquestes emissions de gasos i sumar-se així al repte d'afrontar el canvi climàtic.

Ho fa portant a terme a qualsevol part del món accions amb efectes climàtics positius.

La inversió de l'empresa dependrà de les tones de CO2 que s'emetin i el cost dels projectes de compensació que es portin a terme, i ho farà en cooperació amb dos dels seus col·laboradors, Lima Ivest i Care All Foundation.

L'empresa ha informat que els projectes d'Skydive són auditats i compleixen els requisits de Nacions Unides pel que fa al benefici ambiental, social i de millora de condició de vida dels habitants de les àrees on es porten a terme.

En aquest sentit expliquen aquests projectes sovint es porten a terme en països emergents o en desenvolupament perquè els costos d'execució dels projectes són inferiors i alhora perquè els resultats beneficiosos sobre el medi ambient són més grans i ràpids d'aconseguir.

Alguns dels projectes que es realitzen des de l'empresa són accions de protecció forestal i reforestació al Brasil i l'Amazones, Malawi o Turquia, entre altres.

L'empresa en els darrers quatre anys ja ha fet aportacions a diferents accions benèfiques per valor d'uns 80.000 euros.

Prem per veure més contingut per a tu