Segueix-nos a les xarxes socials:

Emotiu minut de silenci a l'Escala per condemnar la mort d'una veïna mans de la seva parella

La plaça de l'Ajuntament ha congregat unes 150 persones per recordar la dona víctima de violència masclista

Emotiu minut de silenci a l'Escala per condemnar la mort d'una veïna mans de la seva parellaAnna Font

L'Escala ha celebrat aquest migdia un emotiu minut de silenci per condemnar la mort de la veïna Annik Chenut, de 65 anys, a mans de la seva parella, un home de 72 anys i nacionalitat espanyola. A la plaça de l'Ajuntament s'hi han concentrat unes 150 persones per rebutjar aquest nou crim masclista, el primer del 2020 a comarques gironines, i recordar Chenut.

L'alcalde Victor Puga ha lamentat els fets i ha recordat que Annick Chenut era un persona molt coneguda a l'Escala, on regentava la immobiliària Aires de l'Escala.

Puga ha assegurat que no s'havia activat cap protocol de Serveis Socials perquè desconeixien que s'estigués produïnt cap situacio de violència masclista. I és que els Mossos han confirmat que no s'havia interposat cap denúncia.

Puga, a més, ha demanat un major esforç per part de totes les administracions per frenar els casos de violència contra la dona.

Veïns, amics i familiars han participat també en l'acte d'aquest migdia, així com representants polítics.

Els Mossos van trobar el cos d'Annick Chenut dimecres al matí esteda al jardí i coberta amb una cortina. El cos presentava diverses ganivetaded al tronc. La seva parella es va suïcidar després de cometre el crim penjant-se d'un arbre d'una finca veïna. A l'habitatge, els Mossos van trobar diverses notes de l'home en què assumia implícitament l'autoria del crim. El cas està sots investigsció.

Prem per veure més contingut per a tu