Segueix-nos a les xarxes socials:

La coalició Tots x L’Empordà busca aplegar el màxim de candidatures independents pel 2023

La formació va realitzar una jornada de treball a Roses on hi va assistir el segon tinent d’alcalde, Fèlix Llorens

La coalició Tots x L’Empordà busca aplegar el màxim de candidatures independents pel 2023

La coalició de candidatures independents Tots x L’Empordà (TxE) va realitzar dissabte una jornada de treball a Roses amb l’objectiu d’aplegar el màxim de candidatures independents que es presentin a les eleccions municipals de 2023 a les dues comarques empordaneses.

La jornada va comptar amb la presència de Fèlix Llorens, segon tinent d’alcalde de Roses i cap de llista de Gent del Poble (adherit a TxE) i, segons la formació, «d’una nodrida representació del municipalisme independent de l’Alt i el Baix Empordà».

En el decurs de l’acte, els responsables de TxE, Carles Motas i Xavier Dilmé, van presentar la ponència «Els avantatges d’una candidatura independent». Entre altres temes, van destacar la importància de sumar els vots de les candidatures independents per poder ser «decisius» en els respectius consells comarcals i «tenir pes» a la Diputació de Girona. Actualment, TxE té representació a 13 ajuntaments (amb quatre alcaldies), quatre consellers al Consell Comarcal del Baix Empordà i un diputat a la Diputació.

En clau més tècnica, Diego J. Pellegrino va estar al càrrec de la ponència «Aspectes bàsics de la contractació pública», i David Merino de «Les energies renovables, clau en la lluita per la sostenibilitat i contra el canvi climàtic als ajuntaments».

Prem per veure més contingut per a tu