Segueix-nos a les xarxes socials:

La Guàrdia Urbana de Figueres denuncia sis locals nocturns per incomplir la normativa

Un d'ells per incomplir l'aforament establert per la pandèmia i un altre per fer una activitat diferent

La Guàrdia Urbana de Figueres denuncia sis locals nocturns per incomplir la normativaGUÀRDIA URBANA FIGUERES

La Guàrdia Urbana de Figueres ha engegat una campanya d'inspeccions a locals amb la represa de l'oci nocturn i ha denunciat sis locals per incomplir la normativa vigent. A la zona de la plaça del Sol, se n'han denunciat quatre. Un per infringir els horaris i incomplir l'aforament establert per la covid-19; un altre per fer una activitat diferent a l'autoritzada (bar musical); un altre per infraccions en matèria de controladors d'accés i seguretat i un altre per fer-ho en l'àmbit de les sortides d'emergència, rutes d'evacuació i enllumenat.

D'altra banda, s'ha denunciat un bar del centre històric per permetre que els clients sortíssim amb begudes al carrer, ocupació de la via pública sense llicència i alteració de l'ordre públic. Finalment, s'ha denunciat un bar de la Creu de la Mà per fer una activitat diferent a la permesa.

"Hem fet un esforç per posar ordre als locals nocturns. Tots han de complir la normativa i qui no ho faci serà denunciat", assegura el vicealcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas.

Prem per veure més contingut per a tu