Segueix-nos a les xarxes socials:

Enxampats a la Jonquera transportant 8,5 quilos d'haixix ocults en un doble fons del cotxe

La Policia Nacional deté els dos ocupants que compten amb nombrosos antecedents i un d'ells tenia una ordre d'ingrés a la presó

Enxampats a la Jonquera transportant 8,5 quilos d'haixix ocults en un doble fons del cotxePolicia Nacional

LaPolicia Nacional ha detingut dos homes per transportar 8,5 quilos d'haixix ocults en un doble al maleter del cotxe a la Jonquera. Ambdós compten amb nombrosos antecedents policials i un d'ells tenia una ordre d'ingrés a la presó.

Els fets van succeir el març quan agents de la Policia Nacional de la Unitat d'Estrangeria de la Jonquera estaven realitzant un control rutinari i van interceptar un vehicle que anava en direcció França. Van comprovar que els dos ocupants tenien una actitud nerviosa, vigilant i que del vehicle en sortia una forta olor.

Davant les sospites, els agents van escorcollar el vehicle i a dins del maleter, amagats en un doble fons, hi van localitzar 8,5 quilos d'haixix, i un matxet de grans dimensions.

Els agents van procedir a la detenció dels dos ciutadans francesos i un cop a comissaria van corroborar que a un li constava una ordre d'ingrés a la presó per un jutjat de Barcelona.

Els agents van fer les pertinents gestions amb policia francesa i van comprovar a més, que els dos individus comptaven amb nombrosos antecedents per tràfic de drogues, lesions, robatori, delictes contra la llibertat sexual, entre altres.

El matxet i l'haixix intervingut a la Jonquera

Segons la policia, la droga requisada anava destinada al mercat francès i està valorada al mercat negre en 57.000 euros. Ambdós detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de Guàrdia de Figueres, el qual va decretar ingrés a la presó de Puig de les Bases pel qui tenia l'ordre judicial i llibertat amb càrrecs per a l'altre.

Aquests controls de la Policia Nacional a la frontera s'emmarquen en els operatius de control d'entrada i de sortida de persones, una zona sensible de tràfic de drogues i persones, indica el cos policial.

Prem per veure més contingut per a tu