Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fundació Richi llança una iniciativa per descobrir talents als instituts

La Fundació Richi Contra el Càncer Infantil ha posat en marxa una iniciativa per identificar joves talents entre els estudiants de primer i segon de batxillerat de Catalunya i promoure des de les aules l'excel·lència acadèmica. Batejada com Richi Talents, la proposta busca fomentar la creativitat i la innovació a través d'un certamen que premiarà la proposta i el desenvolupament de treballs d'investigació en aquelles àrees pròpies del currículum de batxillerat: ciències i tecnologia, humanitats i ciències socials i arts.

Els alumnes competiran en representació dels seus respectius centres educatius i el seu esforç i treball seran distingits amb diferents honors i premis.

Els participants gaudiran de la possibilitat de realitzar pràctiques d'estudi en institucions de recerca de primer nivell del nostre país com l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) o l'Hospital Sant Joan de Déu, entre altres moltes entitats. A més, els estudiants tindran l'al·licient de poder assistir a estiu a Richi Talents Summer Camp a Boston, que s'impartirà en anglès. Paral·lelament, els nous talents i els seus col·legis seran els protagonistes en una conferència temàtica que se celebrarà a Barcelona el març de 2016.

Prem per veure més contingut per a tu