Segueix-nos a les xarxes socials:

Torroella de Montgrí Trobada de gestors de parcs naturals de Catalunya

Torroella de Montgrí Trobada de gestors de parcs naturals de Catalunya

Mig centenar de persones relacionades amb la gestió dels parcs naturals de Catalunya es van trobar a Torroella de Montgrí en una intensa jornada de treball per intercanviar experiències i aprofundir en aspectes relacionats amb l'aplicació de la Carta Europea del Turisme Sostenible (CETS) i el producte local.

Entre els assistents hi havia responsables polítics i tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat, presidents de les juntes i directors de parcs, alcaldes, regidors, membres de la Comissió Permanent del Parc i representants d'empreses i del sector turístic.

Es tracta de la primera trobada d'aquest tipus que reuneix els principals gestors d'espai naturals de Catalunya, amb l'objectiu de fomentar el treball en xarxa i posar en comú reptes de futur.

La jornada s'estructurava en dues parts. La trobada va comptar amb una visita a una empresa de producció de sucs de poma, sidra i altres derivats de poma i un camp d'arròs de l'Estany de Pals. També es va visitar la Pletera i un recorregut en vaixell per les Medes i la costa del Montgrí.

Prem per veure més contingut per a tu