Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor ofegat un home d'uns 70 anys a la cala del Cau de Tamariu

El cos de la víctima, un veí de Sant Feliu de Guíxols, va ser localitzat surant en una zona de difícil accés

Mor ofegat un home d'uns 70 anys a la cala del Cau de Tamariuaj. de Palafrugell

Un home d'uns 70 anys va morir ahir ofegat a la platja del Cau de Tamariu, al municipi de Palafrugell, segons va confirmar Protecció Civil. La primera alerta a emergències la va donar un veí de la zona cap a dos quarts de deu del matí després de trobar uns objectes personals i roba a la sorra. Fins al lloc s'hi va desplaçar la policia local de Palafrugell que, més tard, va localitzar un cos surant a l'aigua en un lloc de difícil accés.

Per això es va avisar a Salvament Marítim i a la Guàrdia Civil que es van encarregar de retirar el cadàver de l'aigua. El cos va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona on se li va practicar l'autòpsia.

La investigació està oberta i a càrrec de la Guàrdia Civil de Palamós. La víctima seria un veí de Sant Feliu de Guíxols, tot i això, la seva identitat no va ser confirmada. La cala del Cau de Tamariu té una longitud d'uns 30 metres i no disposa de servei de vigilància.

Aquesta és la quarta víctima mortal que es produeix aquest estiu a les platges catalanes. També ahir va morir a l'hospital Josep Trueta de Girona el nen de sis anys que es va ofegar a la platja de Roses, juntament amb un nen de set anys que també va morir. La primera víctima mortal va ser un home de 89 anys el 23 de juny a una platja de Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu