Segueix-nos a les xarxes socials:

Un noi de 15 anys de Begur ja suma més de 139.000 seguidors a TikTok

Es tracta de Blai Corpas, qui ha aconseguit la fama fent imitacions de Belén Esteban en clau de comèdia

Un noi de 15 anys de Begur ja suma més de 139.000 seguidors a TikTok@Blaicorpas

El municipi de Begur té un dels influencers més buscats i sol·licitats no només de la comarca, sinó de tot el país. I només té 15 anys. Es tracta de Blai Corpas, un jove begurenc que ja suma més de 139.000 seguidors a TikTok, la xarxa social xinesa que permet crear i compartir vídeos de curta durada.

En el cas de Corpas, l'èxit el va obtenir ja des de la seva primera publicació, que va fer el juliol passat: un vídeo on imitava la mediàtica Belén Esteban i que va obtenir més de 3.000 «m'agrada». Des de llavors, la seva fama no ha parat de créixer, i ha aconseguit més de 139.000 seguidors i s'ha convertit en un dels influencers més coneguts en el territori gironí. «Al principi penjava els vídeos a l'Instagram, on només els podien veure els meus amics, i com que triomfaven molt em van insistir perquè ho obrís a tothom», explica Corpas, qui assegura que no s'esperava aconseguir tants seguidors i tan de pressa.

Ara ha creat un personatge que es diu Bélen i fa vídeos de comèdia. «M'agrada molt, perquè m'ho passos molt bé i entretinc la gent», subratlla aquest noi de només 15 anys, que té clar que vol ser periodista i seguir penjant continguts a TikTok i a Instagram, on, de moment, ja acumula 8.000 seguidors. De fet, és tan conegut en el món de les xarxes socials que quan va a Girona o a Platja d'Aro el paren pel carrer per demanar-li fotografies. «Al principi em feia vergonya, però ara ja no», remarca.

Entre els seus seguidors s'hi troben alguns dels influencers més de moda d'Espanya, com @annaayorinde1, qui té gairebé un milió de seguidors, o @nestorseler17, qui supera el mig milió de followers. «Amb ells hem fet col·laboracions perquè ens hem fet molt amics, sobretot per WhatsApp i perquè tots tres ens dediquem a la comèdia», especifica Corpas. I és que el begurenc no deixa de rebre propostes per fer col·laboracions o, fins i tot, per fer promocions de productes. A part de dedicar-se a les xarxes socials, Blai Corpas va a l'institut i també és patinador artístic al club patí Sant Feliu de Guíxols.

El begurenc forma part del grup de gironins més populars a TikTok, com Àngela Mármol, a qui segueixen 3,4 milions de persones; Annersite, amb 402.600 seguidors; o Álvaro Mirón, amb un total de 267.000 followers, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu