Segueix-nos a les xarxes socials:

La pandèmia fa tancar els Arinco de Palamós per tercera vegada

El multisala havia reobert per segon cop el passat 24 de setembre de la mà de la cooperativa Cinema 4 You

La pandèmia fa tancar els Arinco de Palamós per tercera vegadaMarc martí

Els cinemes Arinco de Palamós han tancat per tercera vegada i només un mes després de reobrir. Segons va informar ahir Ràdio Palamós, l'equipament s'ha vist obligar a tancar temporalment les sales al públic a causa de les restriccions imposades pel Govern per evitar la propagació de la covid-19. Amb aquest nou tancament, Palamós s'ha tornat a aquedar sense cinema.

Els Arinco van reobrir per segona vegada, el passat 24 de setembre, de la mà de la cooperativa Cinema 4 you, una entitat sense ànim de lucre que ja gestiona cinemes a Sitges i Sant Pere de Ribes. Els cinemes havien tancat per segona vegada, el mes de març passat, també a causa de la pandèmia i el confinament obligatori. En aquella ocasió, estaven gestionats per l'empresa Picking SPI i feia menys d'un any que tornaven a estar en funcionament, mantenint les tres sales i 925 butaques.

El primer dels tancaments es va produir el novembre del 2017 i després d'estar obert durant 56 anys. Concretament, va ser inaugurat l'any 1961 i convertit en multisala el 1990. Finalment, però, el 2017, l'equipament va tancar al·legant manca de rendibilitat econòmica.

Tres anys abans també havien abaixat la persiana els cinemes Kyton.

Prem per veure més contingut per a tu