Segueix-nos a les xarxes socials:

La presidenta del Parlament rebrà l'Assemblea Nacional Catalana per la Diada

Núria de Gispert respon així a la carta enviada pels organitzadors de la manifestació

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, rebrà els representants de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) el pròxim 11 de setembre, Diada de Catalunya, tal com havia sol·licitat l'organització en una carta dirigida tant a de Gispert, com al president de la Generalitat, Artur Mas.

Fonts del Parlament van explicar que De Gispert participarà només en els actes institucionals de la Diada, pel que queda descartada la seva assistència a la manifestació independentista que va convocar l'ANC per a aquesta jornada.

Encara no ha transcendit, però, si Mas rebrà també l'ANC, ni tampoc si De Gispert ho farà abans o després de la manifestació convocada per aquesta plataforma sota el lema "Catalunya, pròxim Estat d'Europa" i que conclourà precisament davant el Parlament.

El portaveu del Govern, Francesc Homs, va aclarir ahir que Mas no acudiria a aquesta marxa, sinó que participaria únicament en els actes institucionals, però va deixar la porta oberta al fet que els consellers que així ho desitgin acudeixin a la manifestació a títol personal. Un dels consellers que sí té intenció d'assistir a la concentració de l'11 de setembre i aporfitar la llibertat d'assistència atorgada pr Artur Mas és Ferran Mascarell, conseller de Cultura. "Tinc previst anar-hi, seré allà, encantat, amb molt de gust", va subratllar el conseller.

Prem per veure més contingut per a tu