Segueix-nos a les xarxes socials:

Navarro demanarà a Mas que plegui si no destitueix Martorell per l'espionatge

El líder del PSC, Pere Navarro, demanarà la dimissió del president de la Generalitat, Artur Mas, si aquest no destitueix "immediatament" el director de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Xavier Martorell, pel suposat cas d'espionatge a l'expresident José Montilla. "Si Mas no el destitueix serà perquè Martorell coneix aspectes interns de la vida del seu partit que fan que Mas estigui sota xantatge. En aquest cas, haurem de demanar la dimissió del propi president", va considerar Navarro en un acte a Gavà .

Navarro ja va assenyalar fa dos dies que Martorell és el "Bárcenas de Convergència", després que es coneguessin unes informacions que apunten que Martorell podria haver participat en un presumpte cas d'espionatge a José Montilla, cosa que va portar l'expresident català a anunciar que es presentarà en la causa oberta contra l'agència de detectius Método 3.

"El senyor Mas encara no ha destituït el senyor Martorell, possiblement perquè deu conèixer tantes coses internes de Convergència com Bárcenas del PP", va esgrimir divendres Navarro.

CiU demana respecte

El líder del PSC va coincidir a Gavà amb el senador de la Federació Nacionalista, Josep Lluís Cleries. El càrrec de CiU va assegurar que "Pere Navarro hauria d'estar per altres coses". Cleries va recordar que Xavier Martorell no està imputat i va exigir que es respecti la presumpció d'innocència que "el PSC ha reclamat en altres casos".

Prem per veure més contingut per a tu