Segueix-nos a les xarxes socials:

El PPC acusa el PSOE i C's de «posar en perill» el paper de les diputacions

Una trentena de populars es van reunir ahir per «reivindicar el paper municipalista de la Diputació de Barcelona». El president del grup del PPC a la Diputació de Barcelona i regidor de Castelldefels, Manuel Reyes, va encapçalar l'acte celebrat a les portes de la institució supramunicipal en defensa de la seva continuïtat i per reclamar que cap pacte de govern a Espanya les modifiqui o elimini. El líder del partit a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, també hi va assistir per donar el seu suport al paper de la Diputació.

Segons Reyes, el pacte entre PSOE i C's està «posant en perill» les Diputacions i el «paper importantíssim» que li atribueixen en la prestació de serveis als municipis i als ciutadans.

Per al PPC, en el cas de Catalunya a més, si les Diputacions desapareixen seria «una oportunitat» que jugaria a favor dels sobiranistes. Reyes va assegurar que sense aquestes institucions, els partidaris de la secessió «aprofitarien» els diners dels seus pressupostos per «destinar-los a la causa de la independència».

Per Reyes, el treball de la institució supramunicipal és «un paper importantíssim que dóna suport als municipis, als veïns i als seus serveis, als ajuntaments, als serveis socials, a l'ocupació, a l'activitat municipal o a la cultura».

En aquest sentit, va apuntar directament als líders del PSOE, Pedro Sánchez, i de C's, Albert Rivera, acusant-los de «desconèixer la feina de les Diputacions».

«Els convidem a que vinguin per la Diputació de Barcelona i els explicarem la feina que es fa. Igual que passegen per Madrid, que passegin pels 1.700 km de carreteres que manté la Diputació o pels 433 ponts que manté i que ningú mantindria si desaparegués», va afegir.??

Prem per veure més contingut per a tu