Segueix-nos a les xarxes socials:

Rajoy visitarà Barcelona aviat i s'espera un gran anunci en infraestructures

Neus Munté afirma que "com més gran sigui l'anunci, més gran serà l'incompliment"

La portaveu del Govern, Neus Munté, ha vaticinat davant la previsió d'una visita del president del Govern, Mariano Rajoy, a Barcelona per anunciar una important inversió en infraestructures que "com més gran i més potent sigui aquest anunci, més gran i més potent serà l'incompliment".

En la roda de premsa aquest dimarts després del Consell Executiu, Munté ha explicat que han conegut la visita del president a través dels mitjans de comunicació i que preveu fer un important anunci en infraestructures, segons ha informat 'La Razón'.

La també consellera de Presidència ha valorat que "després de l'operació diàleg, ve l'operació anunci", en referència a les polítiques del Govern central a Catalunya.

Ha constatat que la visita coincidirà amb un viatge oficial del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, als Estats Units, i s'ha preguntat si és una casualitat.

Munté ha subratllat que no és la primera vegada que el Govern central fa un anunci d'inversions i que després es produeix un "incompliment flagrant", ja que hi ha, segons ella, una llarga llista d'inversions previstes i no executades.

Prem per veure més contingut per a tu