Segueix-nos a les xarxes socials:

Membres d'Arran encapçalats per Anna Gabriel i David Fernández intenten ocupar la seu del PP a Barcelona

La diputada sallentina de la CUP i l'exdiputat han encapçalat la protesta, que ha acabat amb la intervenció dels Mossos

Una trentena de membres de la formació independentista Arran han intentat ocupar aquest dilluns al matí la seu del PP a Barcelona i s´han manifestat amb una pancarta amb el missatge ´L´autodeterminació no es negocia: referèndum sí o sí´ i amb el suport de la diputada de la CUP Anna Gabriel i l´exdiputat David Fernández. Els joves han entrat al vestíbul de la seu popular però el personal de seguretat no els ha deixat passar. Paral·lelament, el partit ha avisat als Mossos d´Esquadra, que s´han desplaçat fins a la seu popular i ha fet sortir els joves al carrer.

En l´acció, que s´ha allargat uns 30 minuts, els concentrats han enganxat cartells i adhesius a la porta del local amb el lema "L´organització és la clau de la victòria´. Per la seva part, Arran ha anat fent un seguiment de l´acció per Twitter, on ha anat publicant fotos i vídeos de l´acció.

Altres consignes que han cridat els membres de l´organització independentista, que també han exhibit unes urnes de cartró, han estat "Fora les forces d´ocupació", "L´Estat capitalista, ´L´únic terrorista", ´Fora feixistes dels Països Catalans" o "Ni un pas enrere". D´altra banda, en un lateral de la porta d´accés a la seu del PP també s'hi podia veure una estelada pintada.

Prem per veure més contingut per a tu