Segueix-nos a les xarxes socials:

Rajoy abraça el «camí de l'empatia» enfront de la «ruptura que no porta enlloc»

El president del Govern reivindica des de Lleida la col·laboració entre adminstracions

El president del Govern, Mariano Rajoy, assegura estar tranquil davant la intenció dels independentistes catalans de convocar un referèndum l'1 d'octubre perquè està convençut que no se celebrarà, i enfront d'aquest camí de ruptura, va oferir a la Generalitat la via de la col·laboració. Aquest és el missatge que a llançar en un viatge a Catalunya que pot ser l'últim que realitzi abans del final del present curs polític i a l'espera que a l'inici del pròxim, al setembre, el president català, Carles Puigdemont, impulsi els tràmits per a la convocatòria de la consulta.

La inauguració del Parador Nacional de Lleida, a l'antic convent del Roser, ha estat l'acte en el qual Rajoy es va referir a la situació a Catalunya, encara que sense esmentar en cap moment el referèndum que es pretén celebrar i sense dirigir en aquesta ocasió dures crítiques a Puigdemont o la resta de partidaris de la consulta.

En la seva intervenció, va posar el nou parador lleidatà com a exemple dels fruits de la col·laboració entre administracions i ha reivindicat aquesta forma d'actuar, així com «l'empatia i el sentit comú», enfront dels «camins de la ruptura que no porten enlloc». Segons el seu parer, és millor «connectar amb els altres» que dedicar-se a «l'absurd de posar balises».

Prem per veure més contingut per a tu