Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor als 84 anys Jacint Borràs, un dels fundadors de Convergència

Era el pare de l'actual consellera de Governació

Mor als 84 anys Jacint Borràs, un dels fundadors de ConvergènciaACN

Un dels fundadors de Convergència i pare de l'actual consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha mort aquest dimarts a la matinada als 84 anys víctima d'un càncer. Durant el congrés de refundació de CDC l'estiu passat, el seu partit va acordar que es quedés com a president del partit després de la transició cap al Partit Demòcrata, junt amb Carles del Pozo, com a responsable de les finances, i Roser Olóndriz, defensora del militant. A més de la seva vinculació en la fundació de Convergència, Borràs -natural de l'Hospitalet de Llobregat- també va ser directiu del Futbol Club Barcelona, durant l'etapa d'Agustí Montal a la presidència i al cap d'uns anys amb Joan Laporta.

En la seva segona etapa al Futbol Club Barcelona, Borràs, soci número 2.959, va treballar a l'Àrea Social fent tasques amb les penyes del club després de la seva etapa com a directiu de la Comissió Social i d'estar en contacte amb les penyes barcelonistes.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha expressat el seu condol per la mort de Borràs amb una piulada al Twitter i l'ha definit com un "home bo i vital". També ho han fet altres membres del PDeCAT, entre d'altres, com l'exconsellera Neus Munté, que l'ha qualificat com "un gran home, apassionats pels seus, el país i el Barça"; l'exconseller de Presidència, Francesc Homs, que l'ha definit com "patriota, compromès i molt bona persona" o l'actual conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que l'ha recordat com un "patriota, generós, d'una tossuderia amarada de dignitat".

Prem per veure més contingut per a tu