Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen un home per l'assassinat de la seva parella a Sant Adrià de Besòs

Dilluns al vespre els Mossos van trobar el cos de la dona a la Mina pels voltants de les vies

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a un home de 34 anys com a presumpte autor de la mort de la seva parella, de 30 anys, ocorreguda abans d'ahir al vespre a Sant Adrià de Besòs. Quan els agents es van desplaçar al lloc dels fets van localitzar el cos de la dona amb signes evidents de violència en una zona de la Mina propera a les vies del tren. Els Mossos van localitzar i detenir l'agressor, que està acusat d'un presumpte delicte d'homicidi. La víctima havia denunciat en dues ocasions a l'agressor per maltractament, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i les dues denúncies han estat fetes durant l'últim mes i mig.

El presumpte autor dels fets va traslladar la seva parella fins a la zona de les vies en una gran bossa, ja que un testimoni el va veure amb la càrrega. Altres testimonis van apuntar que es va sentir discutir la parella en ple carrer, tan sols un dia abans de l'assassinat. Els mateixos testimonis, veïns de la zona de la Mina on s'ha descobert el cos, van explicar ahir que l'home era un conegut del barri, però feia temps que es trobava a la presó per diversos delictes i havia sortit feia poc.

Ara per ara, el jutjat d'Instrucció número 2 de Badalona en funcions de guàrdia investiga el cas i els Mossos intenten aclarir les circumstàncies exactes de la mort.

A les vuit del vespre es va fer una concentració al Casal Cívic de la Mina, i avui hi ha prevista una segona concentració a les 12 davant de l'Ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu