Segueix-nos a les xarxes socials:

El 112 rep prop de 700 trucades per les tempestes del Barcelonès i el Maresme

El lloc més afectat va ser Granollers, on un miler d'abonats es van quedar sense llum per la caiguda de part d'un sostre

El telèfon d'emergències 112 va rebre prop de 700 trucades des d'aquest divendres a la tarda i fins ahir a la matinada per incidències relacionades amb les fortes tempestes. Els municipis més afectats van ser Granollers (259 avisos), Mataró (155) i Badalona (56).

La normalitat es va anar restablint ahir on a Granollers ja es va poder tornar a connectar el subministrament elèctric a l'avinguda Sant Esteve -amb un miler d'abonats afectats-, on va caure una peça d'uns 80x35 metres quadrats d'un sostre de ferro galvanitzat d'un edifici. La incidència va malmetre diversos balcons d'un edifici i va obligar a tallar el carrer.

Els Bombers, per la seva part, van atendre un total de 288 avisos des d'aquest divendres a quarts de quatre de la tarda fins ahir a les deu del matí. Del total d'actuacions realitzades, 165 van ser al Vallès Oriental (141 a Granollers), 92 al Maresme (52 a Mataró) i 32 al Barcelonès Nord.

Prem per veure més contingut per a tu