Segueix-nos a les xarxes socials:

Acciona insta a suspendre la proposta de liquidació de l'ATLL

L'empresa ho ha sol·licitat a la Generalitat en considerar que la mateixa és «clarament fraudulenta»

Acciona ha sol·licitat a la Generalitat la suspensió de l'última proposta de liquidació formulada per la comissió constituïda per liquidar el contracte de gestió de l'ATLL, i que està xifrada en 53,86 milions d'euros, per ser «clarament fraudulenta». El consorci assegura que aquesta proposta, presentada el passat 28 de desembre, únicament incorpora alguns retocs i matisos de caràcter cosmètic però manté «l'essència confiscatòria» de la primera, segons les al·legacions presentades aquesta setmana.

La concessionària creu que el procediment seguit és només una aparença i que el seu resultat estava fixat des de l'inici per aconseguir que la Generalitat «pogués ocupar les instal·lacions afectes al servei i canviar la forma de gestió del mateix sense assumir més que un cost residual».

Acciona al·lega que una clàusula del contracte entre l'ATLL i la Generalitat preveu que, en cas que es produeixi la resolució del contracte durant el període de vigència, l'administració catalana deu una compensació, que la companyia xifra en 305,2 milions d'euros.

Prem per veure més contingut per a tu