Segueix-nos a les xarxes socials:

Muriel Casals en deu frases

Avui fa quatre anys de la mort de l'expresidenta d'Òmnium Cultural

Muriel Casals en deu frases

Muriel Casals, una de les cares més visibles del procés independentista català va morir la matinada del 14 de febrer de 2016 a Barcelona, avui fa quatre anys. Economista, professora universitària, va ser presidenta d'Òmnium Cultural i diputada del Parlament de Catalunya per Junts pel Sí. La recordem en deu frases.

Juliol de 2010 - Manifestació contra la sentència de l'Estatut

"Serem invulnerables si estem junts, no hi ha tribunal que ens tombi"

Juny de 2013 - Concert per la Llibertat

"No som aquí per buscar un somni, nosaltres som el somni"

.

Juny de 2013 - Publicació del llibre "La fam i l'orgull. Un país que s'ha aixecat"

"Ens trobem en ple vol i volem cap a la llibertat"

Desembre de 2013 - Nit de Santa Llúcia

"Som més a prop que mai de ser un país normal. Junts estem fent el camí cap al nostre futur. Sí, i sí: no en tinguem cap dubte"

Setembre de 2014 - Diada de Catalunya

"La llibertat no és negociable"

Octubre de 2014 - Acte a Barcelona

"Farem tots els esforços per anar-hi tots junts, en un únic pla nítid, amb terminis clars i sota tres condicions: unitat de tots els partits, urnes de les quals surti un mandat clar i independència, si és el que la majoria dels ciutadans així ho expressa"

Gener de 2015 - Entevista a TV3

"L'objectiu d'avançar cap a la indedendència és un objectiu compartit amb més pes que les desavinences que tenen els partits"

Setembre de 2015 - Campanya de Junts pel Sí

"Recordar que treballar pel futur sobirà, treballar per la independència del nostre país ens fa molt feliços esperant un futur millor i vivint un present exaltant. Convenceu a tothom que encara tingui dubtes que val molt la pena aprofitar l'oprtunitat que tenim. És la campanya de la nostra vida"

Gener de 2016 - Entrevista a RAC1

"Qualsevol cosa que es fa des d'instàncies polítiques catalanes troba l'oposició frontal de les instàncies polítiques espanyoles. Ens fereixen a nosaltres però estan ferint el bon funcionament de la democràcia espanyola"

Prem per veure més contingut per a tu