Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor Jorge Trías, l'exdiputat del PP que va filtrar els papers de Bárcenas

Mor Jorge Trías, l'exdiputat del PP que va filtrar els papers de BárcenasEUROPA PRESS

L'exdiputat català del PP al Congrés (1996-2000) Jorge Trias Sagnier ha mort aquest dimecres a l'edat de 73 anys, ha pogut saber Europa Press.

Advocat i escriptor, va ser secretari d'Organització de la Lliga de Catalunya (1975-76), assessor del ministre de Justícia (1977), vicepresident del Comité Español de la Liga Europea de Cooperación Económica (1983-91) i membre de l'Ilustre Colegio de Abogados de Madrid.

El 2013 Sagnier va declarar davant l'Audiència Nacional pel cas 'Gürtel' i va ratificar l'existència d'"una comptabilitat B" al PP i que els principals dirigents cobraven sobresous que percebien en efectiu per complementar les seves retribucions com a càrrecs públics.

El 6 de febrer de 2013 va assegurar a la Fiscalia Anticorrupció que l'extresorer del PP Luis Bárcenas li havia ensenyat feia dos anys unes fotocòpies que recollien una "comptabilitat paral·lela a la del partit", però Bárcenas va negar aquesta versió i va assegurar que mai li va ensenyar a Trias aquesta suposada comptabilitat B.

El funeral tindrà lloc aquest divendres al tanatori de Sant Gervasi de Barcelona, on s'haurà instal·lat la capella ardent.

Prem per veure més contingut per a tu