Segueix-nos a les xarxes socials:

El govern català garanteix que els Mossos vetllaran per la seguretat de Puigdemont "en el moment que torni"

Pere Aragonès sempre ha dit que vol rebre Puigdemont a Palau "i en llibertat"

Puigdemont tornarà a Catalunya el dia del ple d'investidura encara que no sigui escollit president

El govern català garanteix que els Mossos vetllaran per la seguretat de Puigdemont "en el moment que torni"David Borrat / EFE

El govern català ha garantit que els Mossos vetllaran i treballaran per la seguretat de l'expresident i candidat de Junts, Carles Puigdemont, "en el moment que torni" a Catalunya. Així ho ha apuntat la portaveu, Patrícia Plaja, durant la roda de premsa d'aquest dimarts a Palau, posterior al Consell Executiu. Ha recordat que el president, Pere Aragonès, sempre ha dit que vol rebre Puigdemont a Palau "i en llibertat", i que res ha canviat. Plaja també ha respost a Puigdemont que l'executiu vol treballar "colze a colze" amb tots els partits independentistes. El candidat de Junts ha criticat aquest matí a RAC1 que Aragonès li proposés un "cara a cara", i que els independentistes haurien de treballar "colze a colze".

Puigdemont ha afirmat avui que tornarà a Catalunya pel ple d'investidura després del 12-M, sigui qui en sigui el candidat. Plaja ha argumentat que, com que ara també és candidat d'un partit -a més d'expresident-, no vol donar més detalls sobre una hipotètica rebuda a Palau.

Prem per veure més contingut per a tu