Segueix-nos a les xarxes socials:

La residència de la gent gran de Sant Hilari Sacalm s'ampliarà amb 22 noves places

Acció Social i Ciutadania subvencionarà una part dels 710.333 euros que costen les obres

La residència de la gent gran de Sant Hilari Sacalm s'ampliarà amb 22 noves placescarles colomer

E.Batlle, Sant Hilari Sacalm.

La Residència i Centre de dia de Sant Hilari comptarà amb 22 noves places, un cop es facin les obres d'ampliació d'aquest equipament i que es preveuen fer en aquests propers tres anys. Les obres, que tenen un cost de 710.333 euros les subvencionarà una part el Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, ja que tot i ser un centre de titutaritat municipal, des de l'any 2001 a través d'un conveni de col·laboració, la Generalitat té 27 places residencials i 10 de centre dia, concertades. Actualment la Residència disposa de 52 places i el Centre de dia n'ofereix 25.

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i l'alcalde de Sant Hilari Sacalm, Joan Garriga (ERC) van signar ahir el conveni de col·laboració per ampliar la Residència i Centre de dia per a gent gran.

La consellera va ressaltar que aquest tipus d'equipaments són del tot necessaris en la societat actual i sobretot, perquè la població envelleix més i cada cop calen més recursos assitencials. Carme Capdevila va explicar que l'ampliació d'aquesta residència de Sant Hilari ja estava contemplada i que, serà una residència de qualitat i sostenible econòmicament. Finalment, va destacar el paper de l'Ajuntament i la regidora de Benestar Social en la negociació d'aquesta ampliació. L'alcalde, per la seva banda, va remarcar que és un projecte cabdal pel municipi i que és "un acte de justícia i reconeixement a la gent gran" i que per tant, s'aconseguirà una millora de la qualitat de vida dels usuaris de la residència.

Prem per veure més contingut per a tu