Dos detinguts a Puigcerdà per un robatori amb força en un restaurant

A un dels detinguts també se l’acusa d’un robatori amb violència i intimidació

Una detenció efectuada pels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu.

Una detenció efectuada pels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. / Mossos d'Esquadra

Redacció

Redacció

Els Mossos d'Esquadra van detenir a dues persones com a presumptes autors d'un robatori amb força a Puigcerdà. A un dels detinguta també se l'acusa d'un robatori amb violència i intimidació. Els detinguts són dos homes, de 34 i 35 anys.

Els fets van tenir lloc el passat 22 d'abril quan es va produir un robatori amb força en un restaurant situat a la carretera N-152, a Puigcerdà. Uns individus van força la porta d'accés al local i van trencar les finestres per accedir a l'interior. Un cop dins, van sostreure la caixa registradora.

Arran aquest es va iniciar una investigació que va permetre identificar els dos presumptes autors, coneguts per la seva àmplia activitat delinqüencial.

 Finalment, el passat 29 d’abril es va aconseguir detenir, a la Colònia Simó Sam Feri de Puigcerdà, un dels presumptes autors del robatori. Hores més tard, es va detenir al segon implicat al carrer Querol de Puigcerdà, que acabava de perpetrar un robatori amb violència en un establiment del carrer Escoles Pies de la capital cerdana on, després d'intimidar amb una navalla a la dependenta, es va emportar la recaptació de la caixa.

La investigació continua oberta i no es descarta que estiguin implicats en altres fets delictius.

 Els detinguts, tots dos amb antecedents, van passar divendres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.