Segueix-nos a les xarxes socials:

Torroella acull el pròxim dia 14 la jornada de cloenda del projecte Life

Serà present al Museu de la Mediterrània la directora general del Medi Natural, Núria Buenaventura

El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acollirà el pròxim divendres dia 14 la jornada de cloenda del projecte Life Emyster sobre "Conservació i gestió del territori als aiguamolls del Baix Ter". La cloenda de la jornada comptarà amb la presència de la directora general del Medi Natural, Maria Núria Buenaventura, com a representant del Departament de Medi Ambient i Habitatge, el diputat de Medi Ambient i Territori, Josep Maria Rufí, de la Diputació de Girona, juntament amb els representants polítics dels dos municipis vinculats al projecte Life (Torroella de Montgrí i Pals), concretament l'alcalde de Torroella, Joan Margall, i l'alcalde de Pals, Joan Silvestre.

En finalitzar la jornada hi haurà la presentació de la Càtedra d'Ecosistemes Litorals Mediterranis amb la lliçó inaugural sobre "La importància de la recerca per a la conservació dels ecosistemes litorals" a càrrec del doctor Ramon Moreno, catèdratic d'Ecologia de la Universitat de Girona i Director General de Recerca del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte s'ha desenvolupat els darrers anys dirigit pel doctor Xavier Quintana i que ha consistit en la recuperació de l'hàbitat dels amfibis i de les tortuges d'estany. I s'ha fet en les dunes i llacunes del litoral dels dos municipis citats.

Prem per veure més contingut per a tu