Segueix-nos a les xarxes socials:

ICV i PSC de Platja d'Aro s'oposen a la reforma de la casa de la vila del govern

Els grups municipals d'Iniciativa per Catalunya els Verds i el PSC no veuen amb bons ulls el projecte que ha aprovat l'equip de govern per reformar la casa de la vila i que puja a uns 223.000 euros. A grans trets, la reforma consisteix a traslladar a la planta baixa la sala de plens que s'habilitaria on hi havia les antigues dependències de la policia local i s'ampliaria l'espai de l'oficina de turisme. Mentre que la planta superior s'adequaria per tenir-hi les dependències d'Urbanisme, que ara es troben en un altre edifici.

El regidor d'Iniciativa, Pedro Torres, ha expressat que en aquesta reforma "no es pensa en el futur" ja que la sala d'actes es reduirà respecte de l'actual i passarà dels 128 seients que té actualment a 67, segons ha manifestat. A més, recorda que molt probablement el pròxim mandat l'Ajuntament tingui ja 17 regidors. Per Torres, l'edifici és poc funcional, està deteriorat i no té aparcament al voltant. Per ICV, la millor solució seria fer un edifici nou a l'entorn de la Masia Bas que aculli tot els serveis.

Per la seva part, el grup socialista considera que ja s'han fet massa reformes a la planta baixa en pocs anys i que s'hauria d'esperar a la revisió del Pla General per trobar una ubicació per a una nova casa de la vila que es trobés més ben situada respecte dels tres nuclis del municipi. Alhora, els socialistes creuen que el disseny de la sala de plens no afavorirà la comunicació ni el debat i que l'espai que té és el que hi ha i que no aportarà res de nou.

Prem per veure més contingut per a tu