Segueix-nos a les xarxes socials:

Infraestructures

Milloraran els accessos de l'Eix Transversal a Campllong

Política Territorial finalitza les obres de millora entre Santa Coloma i Sant Hilari i entre aquest i Anglès

El Govern ha impulsat les obres de millora dels accessos de l'eix (C-25) a Campllong i ha aprovat la declaració d'ocupació de béns i drets afectats corresponents a aquestes obres, que comportaran una inversió de 379.829 euros. L'actuació permetrà millorar les condicions de seguretat i visibilitat en aquesta via i facilitar les maniobres en les interseccions. Les obres començaran durant el segon trimestre d'aquest any i tindran un termini d'execució de quatre mesos.

Els treballs abastaran un tram d'1,5 quilòmetres de longitud de la C-25, entre la rotonda de Campllong i el límit amb el terme municipal de Cassà de la Selva, on actualment hi ha diversos accessos a la carretera pròxims entre ells. El projecte preveu reordenar-los i canalitzar-los en tres nous accessos, que comptaran amb illetes per facilitar els moviments dels vehicles en les incorporacions i sortides.

La millora i reordenació dels accessos es completarà amb la reconstrucció de camins, el condicionament dels elements de drenatge, l'execució de noves cunetes de formigó i la senyalització horitzontal i vertical. També es milloraran les barreres de seguretat.

Obres per cinc milions

D'altra banda la Generalitat va anunciar ahir la finalització de les obres de millora del ferm de la GI-542 entre Anglès i Sant Hilari Sacalm (2,8 milios) i la millora del ferm de la GI-551 entre Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners (2,2 milions). Les obres a la GI-542, al llarg de 25 quilòmetres han consistit principalment en el reforçament del ferm a la carretera i en la millora dels accessos als camins existents.

Finalment, té en fase de finalització els treballs de renovació del ferm de tota la GI-551, entre Sant Hilari Sacalm i Santa Coloma de Farners, que té 21 quilòmetres de longitud. A més de la millora del paviment de la carretera, s'ha regulat i condicionat les bermes i la neteja, i s'han reperfilat les cunetes en terres, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu