Segueix-nos a les xarxes socials:

Durant una hora

Un barri de Lloret es torna a quedar sense llum

L'apagada va afectar uns 10.000 abonats del municipi la nit de dilluns a dimarts

Un barri de Lloret es torna a quedar sense llumdiari de girona

El barri de Roca Grossa de Lloret de Mar es va quedar a les fosques la nit de dilluns a dimarts durant una hora. L'apagada es va produir a dos quarts de dotze i va allargar-se fins a dos quarts d'una passades. Es tracta de la segona apagada que es produeix al municipi en la darrera setmana, després que el dia 1 més de 20.000 abonats es quedessin sense subministrament elèctric.

Segons els responsables municipals, durant aquestes setmanes s'estan duent a terme diverses feines de reajustament de les línies elèctriques de Lloret i de tant en tant es poden produir aquestes caigudes de tensió, com la que dilluns a la nit va afectar els veïns de Roca Grossa. I l'apagada va afectar a uns 10.000 abonats del barri de Lloret, segons fonts municipals.

Darrera apagada

La darrera apagada, que es va produir el passat 1 de juny, va afectar més abonats, ja que van ser unes 20.000 persones de la part centre del municipi que es van quedar sense llum. Concretament, va ser a l'alçada de l'avinguda Just Marlés i a un sector de Fenals.

El passat 2 de juny, aquest diari recuperava les declaracions d'Àlex Fàbregas, número dos d'Endesa, en què l'elèctrica avisava que aquest estiu hi podia tornar a haver una apagada com la que es va produir al març, perquè les línies seguien sent les mateixes. Fàbregas va assegurar que s'està restablint tot el servei tal com estava abans que es produís la nevada, però que cal seguir treballant a l'àrea de Girona per reforçar-la encara més de com estava.

Lloret de Mar va ser una de les poblacions més afectades i castigades durant les fortes nevades del passat dia 8 de març i, en especial, pel que fa al subministrament elèctric.

Prem per veure més contingut per a tu