Segueix-nos a les xarxes socials:

Blanes farà el trasllat de les oficines d'Esports a la Ciutat Esportiva el 8 de novembre

L'Ajuntament de Blanes preveu fer el trasllat de les oficines de l'àrea d'Esports de la seva seu actual, al pavelló, a les instal·lacions de la nova Ciutat Esportiva a partir del dilluns 8 de novembre. El consistori demana, però, que durant el primer mes els ciutadans intentin evitar les gestions de forma presencial.

Després d'haver d'endarrerir l'obertura un mes de les noves instal·lacions per l'aparició de goteres i de diverses deficiències en la construcció de l'edifici, el consistori va anunciar que durant les dues primeres setmanes de novembre el departament d'administracions faria el trasllat. Ara, ja s'ha definit que canvi de seu s'iniciarà a partir del dia 8. Segons un comunicat a la pàgina web de l'Ajuntament, com a conseqüència d'aquest trasllat les oficines actuals restaran tancades durant el dijous 4 i divendres 5 de novembre.

Per altra banda, en el comunicat els responsables de l'Ajuntament demanen als ciutadans que per facilitar la tasca al personal d'Administració de l'Àrea d'Esports, "almenys durant el primer mes de funcionament del trasllat a les oficines", les gestions amb l'àrea d'Esports es facin a través del telèfon o a través del correu electrònic esports@blanes.cat. "Intenteu no realitzar les gestions de manera presencial", se sol·licita en el document.

Les entitats esportives començaran a desembarcar a les noves instal·lacions esportives a partir de mitjans de novembre, un cop estiguin reparades les deficiències denunciades per l'Ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu