Segueix-nos a les xarxes socials:

El TSJC dóna la raó a Tossa i ratifica la sentència en contra de l'enginyer Fabregat

L'extreballador municipal va demandar el consistori al·legant que era víctima d'assetjament laboral

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) dóna la raó a l'Ajuntament de Tossa de Mar en el litigi promogut per l'exenginyer municipal Jaume Fabregat en desestimar el recurs que aquest havia interposat i confirmar íntegrament la primera sentència dictada pel Jutjat Social de Girona. Fabregat va demandar el consistori al·legant que era víctima d'assetjament laboral i reclamant 125.000 euros com a indemnització per l'extinció del contracte de treball.

Cal recordar que el 28 d'abril de 2010 el Jutjat del Social número 1 de Girona va absoldre l'Ajuntament sentenciant que no havia incorregut en cap infracció de la legislació laboral: "No s'ha constatat d'una manera clara les maniobres d'assetjament que diu la demanda ni tampoc els altres actes constitutius de modificacions substancials que redundin en perjudici de la formació professional o menyscabament de la dignitat del treballador". Fabregat va recórrer la sentència davant del TSJC, que ha desestimat el recurs.

A Fabregat se li va reduir el sou el desembre de 2007 i va passar de cobrar 4.394 euros a uns 3.000, quan l'Ajuntament li va retirar un complement, ja que només treballava dos dies a la setmana. En definitiva, la sentència va analitzant i desestimant punt per punt els diferents elements.

Prem per veure més contingut per a tu