Segueix-nos a les xarxes socials:

Ensenyament paga als consells comarcals el deute pel servei de menjador escolar

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat ja ha pagat el seu deute amb els consells comarcals en concepte del servei de menjadors escolars. L'administració catalana va assegurar que abonaria els diners d'aquest curs abans del 28 de febrer i així ho ha fet.

Els consells gironins es van queixar per l'impagament de l'aportació de la Generalitat per cobrir el servei de menjador escolar -que els organismes comarcals gestionen-, que ja va arrossegar retards el curs passat i va començar aquest sense cobrar-los; cosa que ha fet cinc mesos després d'have-se iniciat les classes. Ahir, el Departament d'Ensenyament va informar que s'havien fet els ingressos pertinents i que els pagaments ja estaven al dia.

Així ho va confirmar el Consell Comarcal del Gironès, un dels que es va mostrar més bel·ligerant amb el deute de la Generalitat, que aquest curs ja s'acostava als 2 milions d'euros. A més dels ens comarcals, Consell Escolar Municipal de Girona també es va queixar per aquesta circumstància i va deixar clar el malestar generat per la situació.

Prem per veure més contingut per a tu