Segueix-nos a les xarxes socials:

Un foc en un pis de Lloret calcina totalment la cuina i impregna de fum l'habitatge

Els veïns intenten apagar el foc, però acaben demanant ajuda als bombers en veure's superats per les flames

Un foc en un pis de Lloret calcina totalment la cuina i impregna de fum l'habitatgecarles colomer

Un foc en un pis del carrer Comerç de Lloret de Mar va cremar totalment la cuina de l'immoble i va impregnar de fum tota la resta de l'habitatge. En un principi, el propietari i el seu veí van intentar apagar el foc, però van acabar avisant els bombers en veure's superats per les flames.

Els bombers van rebre la trucada del veí de l'habitatge cremat a dos quarts d'onze del matí. L'home demanava ajuda al cos d'emergències, ja que, segons va relatar, estaven intentant apagar el foc, però no podien controlar les flames que s'anaven estenent per tota la cuina. En aquell moment, doncs, es van desplaçar fins a quatre dotacions dels bombers que van poder controlar totalment el foc en prop d'una hora i trenta minuts.

Segons van relatar els Bombers, el foc es va iniciar a la mateixa cuina i es va anar estenent per tota la cambra fins a cremar-la en la seva totalitat. En arribar relativament aviat, però, es va aconse?guir que no passés a d'altres parts de l'habitatge. Així, doncs, el foc es va donar totalment per apagat a les onze i deu minuts i llavors es van iniciar les tasques de ventilació, ja que el fum va impregnar tot el pis.

Les quatre dotacions van treballar una hora i trenta minuts en l'incendi. No hi va haver ferits com a conseqüència de les flames en l'habitatge.

Prem per veure més contingut per a tu