Segueix-nos a les xarxes socials:

El Gremi d'Hostaleria insta Lloret a mantenir el sentit únic del passeig

Reclamen una reducció de vehicles per donar més importància als vianants en aquest espai

El Gremi d'Hostaleria insta Lloret a mantenir el sentit únic del passeigdiari de girona

El Gremi d'Hostaleria de Lloret de Mar diu la seva sobre els possibles canvis de circulació en el passeig marítim del municipi i que han de comportar, segons l'acord de ple a què es va arribar el juliol, perquè es restitueixi el doble sentit de la circulació de vehicles en aquest indret emblemàtic de la vila. El president del Gremi d'Hostaleria de Lloret, Enric Dotras, assegura, en una instància enviada al consistori, que per al Gremi "és molt important mantenir un sol sentit de circulació", ja que al seu parer cal donar la "màxima prioritat al seu ús com a passeig per al turista i al ciutadà de Lloret" i això per tant, passa per "una reducció dels vehicles".

Aquesta és la visió del Gremi d'Hostaleria de Lloret que es posiciona sobre aquest tema que ha comportat polèmica els darrers mesos en el municipi i per això reclama a tots els grups municipals que conformen el consistori -tant govern com oposició- que tinguin en compte "l'experiència d'aquest estiu i aprofitar-la per modificar aquells aspectes millorables i esmenar les deficiències apreciades". Per tot això, el Gremi insta la corporació municipal que tingui "molt presents aquests arguments que tenen com a base la importància del turisme per a Lloret de Mar".

El canvi a un sol sentit de circulació en el passeig marítim de Lloret de Mar va centrar part de la campanya electoral de les passades eleccions municipals i de fet la major part dels grups que es troben a l'oposició, que ara són majoria al plenari, han defensat la restitució del doble sentit en considerar que provoca un caos circulatori al centre de la població, entre d'altres.

Fruit d'això, tots els grups municipals de l'oposició van presentar una moció (PSC, el PP, el Millor i ICV), que va prosperar pels seus vots i el d'ERC -que tenia llibertat de vot tot i ser al govern amb CiU. El passeig segueix per ara amb un sol sentit de circulació però l'alcalde Romà Codina va dir en el ple de juliol que un cop passat l'estiu, s'estudiarà el retorn del doble sentit i es farà.

El Gremi d'Hostaleria per la seva banda ressalta que es mantingui un sol sentit i que s'analitzi "molt bé quina és la direcció més adequada". Tot i això, aquest ens és consicent que la solució per reduir el trànsit pel centre de Lloret i evitar caos passa també pel pàrquing soterrat del passeig Verdaguer i la construcció de la ronda de circumval·lació i per això, reclama a totes les forces polítiques de l'Ajuntament "que treballin de valent per fer realitat el projecte".

Prem per veure més contingut per a tu