Segueix-nos a les xarxes socials:

Preinscripció per als nous alumnes de les Escoles Oficials d'Idiomes

El Departament d'Ensenyament va obrir ahir el període de preinscripció per als nous alumnes de les Escoles Oficials d'Idiomes. La presinscripció es pot fer a través d'Internet fins al proper dilluns 5 de setembre. També hi ha la possibilitat de portar a terme de forma presencial la preinscripció, a qualsevol Escola Oficial d'Idiomes a partir d'avui i fins el dilluns 5 de setembre.

En el moment de la preinscripció, els aspirants poden accedir als cursos a través del test de nivell o a través d'accés directe. En cas de fer un test de nivell previ, el dia i l'hora s'adjudicarà per sorteig un cop feta la preinscripció. A partir del dimarts 6 de setembre hi haurà la possibilitat de consultar mitjançant Internet el centre d'assignació per fer la prova de nivell. Precisament, cada centre es farà responsable d'informar sobre l'hora i dia del test.

A les comarques gironines hi ha actualment 9 Escoles Oficials d'Idiomes: Banyoles, Blanes, Figueres, Girona, Palafrugell, Santa Coloma de Farners, Olot, Sant Feliu de Guíxols i Ripoll. En total a la província de Girona s'ofereixen 6.690 places pel proper curs 2011-2012. En àmbit de tot Catalunya, el Departament d'Ensenyament ha augmentat l'oferta de places per aquest curs, respecte a l'any passat, passant de les 51.900 places a les 53.130 actuals.

Prem per veure més contingut per a tu