Segueix-nos a les xarxes socials:

La sortida de la Costa Brava deixa 21 quilòmetres de cues

Es van produir en el punt habitual des de Santa Cristina d'Aro fins a Vidreres per enllaçar l'AP-7 i la N-II

La sortida de la Costa Brava deixa 21 quilòmetres de cuesmarc martí

L'operació retorn del pont de la Segona Pasqua va tenir complicacions en un punt de la xarxa viària de les comarques gironines: la sortida de la Costa Brava centre fins a enllaçar amb la carretera N-II i l'AP-7 al municipi de Vidreres, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Així, en aquest tram de la C-31 i C-35 es van registrar fins a 21 quilòmetres de circulació amb congestió.

Així, segons el Servei Català de Trànsit, les precipitacions a primera hora de la tarda van fer que molta gent avancés el retorn a casa, de manera que a partir de dos quarts de cinc de la tarda van començar les retencions. Així, la C-31, a Santa Cristina d'Aro, es van registrar 8 quilòmetres de cues; ja a la C-35, el Servei Català de Trànsit va comptabilitzar 6 quilòmetres de congestió a Llagostera i 7 quilòmetres més al municipi de Vidreres (que es va veure agreujat per un accident en aquest tram). El municipi de Llagostera també va patir cues per l'altre costat, per la C-65, amb un total de 7 quilòmetres en direcció a Girona i l'AP-7. A Figueres també es van registrar retencions a la C-260 en direcció a l'enllaç amb la N-II.

El pont s'ha saldat a les comarques gironines amb quatre víctimes mortals en tres accidents: un a la Tallada d'Empordà, un altre a Saus i el darrer a la Vall de Bianya.

Prem per veure més contingut per a tu