Sindicats de Mossos denuncien "aglomeracions" als vestidors de la Comissaria de Trànsit de Girona

El SAP i SME critiquen que els agents s'han de canviar "en menys d'un m2" perquè s'han col·locat taquilles en zones de pas

Ho han posat en coneixement d'Inspecció de treball

Dues fotografies dels vestidors de la Comissaria de Trànsit de Girona.

Dues fotografies dels vestidors de la Comissaria de Trànsit de Girona. / DdG

Redacció

Els sindicats de Mossos d'Esquadra SAP-FEPOL i SME-FEPOL han presentat avui una denúncia a Inspecció de treball de la Seguretat Social on denuncien que els agents "s'amunteguen" als vestidors per la manca d'espai a la Comissaria de trànsit de Girona. Segons indiquen en un comunicat, el Departament d'Interior "no ha dubtat a incomplir la normativa sobre prevenció de riscos i salut laboral, per encaixonar totes les taquilles en qualsevol lloc disponible". Concretament, denuncien que la zona de canviadors s'ha col·locat en zones de pas, sense banquetes per seure-hi, fet que fa "enormement estressant el seu inici o final de servei", expressen.

"Aquest és un nou exemple de la manca de previsió i de planificació amb la qual treballa o gestiona el Departament d’Interior diàriament el cos de mossos d’esquadra", rebla el comunicat, que exigeix al Departament i a Infraestructures que corregeixi la situació i posi solució a una "situació vergonyosa" que "en cap cas s'hauria d'haver produït".