Segueix-nos a les xarxes socials:

Geli (PSC) defensa Crespo i assegura que va corregir la seva compatibilitat el 2005

L'exalcalde de Lloret denunciarà el mitjà que va publicar l'informe de la Sindicatura de Comptes perquè considera que és un atac a l'honor

La diputada del PSC Marina Geli que era consellera de Salut en el moment que es va produir la investigació sobre Xavier Crespo, va recordar ahir que l'exalcalde de Lloret va solucionar la seva comptabilitat amb els cobraments de la Corporació. Geli va explicar a la xarxa social Twitter que Crespo havia aclarit la seva compatibilitat el 2005 quan era alcalde i també va reiterar que posteriorment el cas s'havia arxivat. No va fer cap comentari sobre l'informe amagat de la Sindicatura de Comptes.

Per la seva part, Xavier Crespo, diputat de CiU i exalcalde de Lloret de Mar, va anunciar que emprendrà mesures legals per tal de defensar el seu honor arran de les informacions aparegudes sobre el projecte d'informe 29/2005-IP de la Sindicatura de Comptes. Crespo presentarà una querella per injuries i difamacions contra els editors de la revista Cafèambllet.

L'informe -que observa irregularitats en diverses operacions efectuades entre Crespo i la societat Centres Mèdics Selva Maresme SL (CMSM)- no va veure la llum perquè la Sindicatura va aprovar el 23 de novembre del 2006 -amb l'únic vot particular del síndic Agustí Colom- deixar sense efectes l'acord pres un any abans per encarregar l'informe.

Crespo va recordar que aquest és un cas tancat ja que la Sindicatura de Comptes no va aprovar el projecte d'informe en relació a Centres Mèdics Selva Maresme SL, amb l'únic vot particular en contra del síndic redactor del projecte d'informe.

La Sindicatura va enviar aquest informe al Tribunal de Cuentas per a la depuració de possibles responsabilitats comptables. El Tribunal de Cuentas va resoldre desestimar la demanda i, després del termini fixat en què cap de les parts va presentar recurs a la sentència, va declarar ferma la sentència i va arxivar el cas.

Crespo considera que, després de vuit anys, i tenint coneixement dels dos procediments (Sindicatura de Comptes i Tribunal de Cuentas), les informacions aparegudes tenen com a únic objectiu realitzar un atac a la seva imatge.

.

Prem per veure més contingut per a tu