Segueix-nos a les xarxes socials:

Limnos fa campanya a favor de Salvem Sotamonestir com a Banyolí de l'Any

La plataforma ha recollit més de mil firmes per protegir la zona de Sota Monestir que l'Ajuntament vol urbanitzar

L'associació de defensa del patrimoni natural del Pla de l'Estany Limnos fa campanya a favor de la plataforma ciutadana Salvem Sotamonestir com a Banyolí de l'Any, una distinció que l'Ajuntament atorga per reconèixer públicament l'activitat de persones, empreses o entitats de la ciutat.

Salvem Sotamonestir es va constituir com a reacció al projecte de reurbanització de la ronda Monestir i la riera Canaleta de Banyoles, defensant-ne la protecció i sobretot de les hortes. Les ?reivindicacions d'aquesta plataforma contrasten amb la visió de l'equip de govern municipal, que a principis d'estiu va obrir un període per presentar al·legacions al projecte urbanístic que es tancarà el 13 d'octubre.

Per defensar Salvem Sotamonestir com a candidat al Banyolí de l'Any, Limnos argumenta que aquesta plataforma "és la suma de diferents persones i col·lectius amb sensibilitats diverses que té com a objectiu la preservació i l'ordenació digna d'un espai únic de Banyoles"; i que en "promou la defensa dels valors paisatgístics, ambientals, de patrimoni històric, culturals i socials per sobre dels estrictament especulatius".

Els Premis Banyolí de l'Any es concediran tenint en compte el resultat d'una votació popular de propostes que es tancarà demà, 21 de setembre, i que es pot fer a través del web de l'Ajuntament o unes butlletes específiques.

D'altra banda, Salvem Sotamonestir ha recollit més de 1.000 firmes contra el projecte urbanístic que els dóna nom i el proper dissabte 29 realitzarà un taller pràctic per tal d'ensenyar a elaborar al·legacions.

Prem per veure més contingut per a tu