Segueix-nos a les xarxes socials:

Unió atura les baixes de militants històrics de Salt pel cas Torramadé

La direcció de Girona espera la resolució final del conflicte per recuperar la confiança dels afiliats

La direcció d'Unió Democràtica a les comarques gironines està tractant de retardar la tramitació de diferents baixes de militants històrics que s'han produït a Salt arran del cas Torramadé. Segons fonts de la formació nacionalista, entre les baixes es troben alguns afiliats que s'haurien enfrontat a l'encara president de la Diputació per motius diversos. També n'hi ha d'altres que van aprofitar el resultat electoral per carregar contra Duran Lleida i plegar del partit. En tots els casos, la direcció democristiana està esperant a la resolució final del conflicte amb Jaume Torramadé per poder recuperar la confiança dels militants.

La denúncia per presumpte assetjament de l'exassesora Minerva Amador, també presidenta del col·lectiu d'Unió a Salt, va obrir una crisi que ha suposat diversos enfrontaments personals i posa en relleu la debilitat de l'organització. Ara la direcció dels democristians a les comarques gironines es planteja el sistema per reconstruir l'entitat de Salt, on fa gairebé 17 anys que té el control Jaume Torramadé.

El mateix Torramadé va trucar a diversos militants amb to amençant per evitar que continuessin comentant el cas en espais públics o a les xarxes socials.

L'alcalde de Salt va ser apartat del càrrec de president d'Unió després del seu intent de tornar a recuperar el control de la Diputació en el ple de pressupostos. A més ja havia estat apartat temporalment a l'espera de la resolució judicial del cas del pressumpte assetjament i la suposada extorsió.

Prem per veure més contingut per a tu