Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fira de l'Oli d'Espolla comptarà diumenge amb un centenar de parades

La Fira de l'Oli d'Espolla comptarà diumenge amb un centenar de parades

La Fira de l'Oli d'Espolla comptarà diumenge amb un centenar de parades a la dissetena edició de la Fira de l'Oli i l'Olivera que compta amb altres activitat paral.leles.

Els trulls i celler deixaran degustar i posaran a la venda l'oli, però a la fira s'hi podran trobar també planter, productes, eines i maquinària referents a l'oli i l'olivera o parades d'artesans. Des de la una del migdia i fins les quatre de la tarda, a més, es podrà degustar carn de vaca de l'Albera.

La inauguració oficial de la fira, que organitza l'Associació Cultural la Fraternal Espollenca i el Celler Cooperatiu Espolla, serà diumenge a les onze del matí amb l'actuació dels Grallers d'Espolla. Després actuarà la Colla Castellera de Figueres. Durant tot el dia els visitants podran passejar o comprar a la fira. A més, podran participar d'alguna de les activitats paral.leles. A les quatre de la tarda té lloc el tradicional concurs de llançament de pinyols d'oliva. A la plaça del Dolmen hi haurà un escenari musical amb actuacions per amenitzar i inflables per als petits. Entre altres coses, també es podrà fer la Ruta dels Maquis.

Prem per veure més contingut per a tu