La Guia Peñín qualifica d'«alenada d'aire fresc» els vins de la DO Empordà d'aquest 2013
El tastador Javier Luengo destaca que són "vins frescos amb uns matisos aromàtics molt agradables"
El tastador de la Guia Peñín, Javier Luengo, que aquests dies està valorant a Figueres més de 200 vins de la DO Empordà, assegura que la collita del 2013 "ha estat especialment fresca", el que s'ha traduït en uns vins "amb una acidesa molt marcada" que, en general, deixen "una sensació general més positiva" que els de la collita del 2012. Luengo ha destacat que en "un any complicat" com ha estat el 2013 els viticultors i productors empordanesos "han sabut esperar" per aconseguir "un equilibri i una homogeneïtat" que no s'ha donat en altres denominacions. El tastador ha afegit que la DO Empordà "té un marge de creixement molt gran" i ha encoratjat els productors a apostar pels blancs d'alta gamma.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comarques
-
Adif vol ampliar a cent treballadors la base de manteniment de Ripoll
-
Sant Joan de les Abadesses es planteja canviar la Policia Local per un cos de Vigilants
-
Dos detinguts a Puigcerdà per un robatori amb força en un restaurant
-
Acció Climàtica contracta ramats perquè netegin els boscos de zones estratègiques i ajudin a prevenir incendis
Comentaris
Veure comentaris