Segueix-nos a les xarxes socials:

Uns mossos disparen a l'aire en un arrest a Figueres

Els policies van detenir un jove resident al barri del Bon Pastor que tenia tres ordres de crida i cerca

Una patrulla de paisà dels Mossos d'Esquadra va disparar la passada matinada de dissabte a diumenge un tret a l'aire en témer per la seva integritat física, quan es trobaven acorralats per un grup de veïns del barri del Bon Pastor de Figueres després de detenir un jove amb tres ordres de crida i cerca vigents. Segons van informar fonts policials, els fets van tenir lloc cap a la una de la nit, quan la patrulla policial de paisà estava al barri del Bon Pastor i va veure passejar per la zona el jove, al qual van reconèixer perquè té un historial que s'enfila fins a la trentena d'arrestos.

Quan els agents es van dirigir cap al jove, de 29 anys d'edat i veí de la capital empordanesa, aquest va intentar fugir, tot i que els agents finalment el van poder atrapar, identificar i, posteriorment, arrestar. No obstant això, en el moment de la detenció diversos veïns del barri figuerenc van sortir al carrer i es van acostar cap a la zona on hi havia els agents de la patrulla, als quals van increpar per intentar impedir que prosseguissin amb els tràmits de la detenció del jove, que també resideix a la zona.

Enmig d'aquella situació compromesa, els agents van demanar reforços i, mentre esperaven que arribessin els seus companys, un dels policies va treure la seva arma reglamentària i va disparar a l'aire, de forma dissuasiva, en témer per la seva integritat física i en veure's acorralats, segons van destacar les mateixes fonts policials. Amb l'arribada dels reforços, els Mossos d'Esquadra van poder endur-se el detingut a comissaria sense que hi hagués més incidents.

Prem per veure més contingut per a tu