Segueix-nos a les xarxes socials:

Desafecten els terrenys de la vora del Riudaura afectats per la variant d'Olot

L'Ajuntament d'Olot, en el seu darrer ple, va aprovar de manera provisional la modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal Variant d'Olot C-37. L'acord va tenir el suport de CiU, PxC, ERC i PPC i l'abstenció del PSC. El canvi al POUM suposa desafectar els terrenys situats a la banda sud del riu Riudaura al seu pas per Olot a la falda de la muntanya de la Cantina.

L'origen de l'aprovació està en el fet que les darreres previsions del Ministeri de Foment preveuen la variant nord més a prop de la muntanya i lluny del pla de Sant Andreu. És a dir, quedarà a la banda nord del riu.

La modificació permetrà ordenar els accessos i els entorns de l'estadi municipal, la seu dels Bombers de la Generalitat, el polígon de la Guardiola, l'Hospital d'Olot i comarcal de la Garrotxa i les dues superfícies comercials previstes, una a la carretera de Sant Joan de les Abadesses i l'altra al Polígon de la Guardiola.

La modificació farà possible la construcció d'un vial al sector de la Guardiola i la construcció d'un altre vial a la part sud del Riudaura que comunicarà amb la carretera de Sant Joan de les Abadesses.

Prem per veure més contingut per a tu