Segueix-nos a les xarxes socials:

Un carnaval per a famílies, a Blanes

La jornada d'ahir es va omplir d'activitats per als més petits i l'arribada i el pregó del Rei Carnestoltes

Un carnaval per a famílies, a Blanesdiari de girona

Tallers, espectacles infantils, xocolatada i batucada per iniciar la jornada, i l'arribada i el pregó del Rei Carnestoltes per tancar-la. Blanes va celebrar així ahir el Carnaval de la Costa Brava Sud que està pensat i adreçat al Turisme Familiar i per això els més petits són els protagonistes.

"Des de fa uns anys, apostem fortament pel carnaval pensat per als nens i nenes", ha remarcat la regidora de Cultura i, Lara Torres, en una població que té el certificat de Destinació de Turisme Familiar. Centenars de petits van concentrar-se al passeig de Dintre per participar en alguns dels tallers organitzats per Ares Espais Lúdics com aprendre a fer màscares o disfresses. Un dels que més èxit va assolir va ser el de maquillatge, amb llargues cues per transformar-se en personatges fantàstics. Com a novetat, es va instal·lar un inflable a tocar de la zona de tallers per distreure els petits.

L'escenari del passeig del Mar va concentrar l'altre focus d'activitats amb un espectacle d'animació i ball amb Rovell d'Ou que va ser seguida d'una xocolatada a la plaça Espanya i la Batucada de Carnaval per tothom a càrrec dels músics del mateix espectacle. Als infants ahir els acompanyava com a protaonista el Rei Carnestoltes, al qual es va escortar amb un seguici format per membres de la colla Que vingui qui vulgui fins a l'escenari del passeig de Dintre, on va tenir lloc el pregó d'inici de les festes.

La festa oferirà avui una rua a partir de les cinc de la tarda amb un total de vint elements que inclouen comparses i carrosses. El monarca carnavalesc tancarà la comitiva desfilant amb la disfressa Fantasia Daurada. Blanes continuarà amb activitats fins dimecres, el Dimecres de Cendra, que es farà el tradicional seguici fúnebre.

Prem per veure més contingut per a tu