Segueix-nos a les xarxes socials:

Càritas i el restaurant Vora Estany de Banyoles ofereixen lloguer social de bicicletes

Els diners que es recaptin es destinaran íntegrament a projectes de l'organització humanitària

Càritas i el restaurant Vora Estany de Banyoles ofereixen lloguer social de bicicletesdiari de girona

L'empresa d'economia solidària Ecosol de Càritas Diocesana de Girona ofereix per primera vegada un punt de lloguer social de bicicletes a l'estany de Banyoles. L'entitat ha arribat a un acord amb el restaurant Vora Estany, situat a les instal·lacions del Club Natació Banyoles i que també dóna suport a la iniciativa, perquè s'hi instal·li aquest nou servei.

El nou punt de lloguer social de bicicletes compta amb 10 vehicles i n'hi ha tant per a adults com per a nens i nenes -algunes estan equipades amb cadiretes per a infants-. Dos treballadors d'Ecosol són els encarregats de gestionar el servei, que obre cada dia. Els dies feiners, s'ofereix únicament a les tardes, de les 5 a les 9 del vespre; i els caps de setmana, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 9 del vespre.

El preu del lloguer és de 4 euros per bicicleta i hora, i s'han establert packs per a famílies a 12 € l'hora per 4 bicicletes -2 d'adults i 2 d'infantils-. A més, les famílies nombroses hauran d'afegir només 1 euro per bicicleta i hora.

El gerent del restaurant Vora Estany, Robert Gelmà, va destacar que «estem molt contents de poder oferir als nostres clients aquest nou servei que, a més, té el segell de Càritas i un fort compromís social».

També va afegir que «celebrem el nostre 15è aniversari i volíem fer-ho d'una manera especial, i el punt de lloguer social de bicicletes ens ha semblat una manera innovadora i diferent de fer-ho».

Per la seva banda, la gerent d'Ecosol, Anna Güell, va dir que «ens sentim molt orgullosos d'haver desenvolupat aquest nou punt de lloguer al Vora Estany»; «un nou servei que se suma a l'oferta de les empreses col·laboradores, fent més agradable i sostenible l'estada dels clients». Güell va apuntar que es dóna «l'oportunitat d'ampliar el recorregut professional a totes aquelles persones que treballen en els punts de lloguer de bicicletes, amb l'atenció als clients i el manteniment». Anna Güell ha remarcat que «amb aquesta acció les empreses col·laboradores posen de manifest el compromís social i mediambiental».

Ara, Càritas té 17 punts de lloguer de bicicletes a Girona.

Prem per veure més contingut per a tu