Segueix-nos a les xarxes socials:

La pallissa a un futbolista d'Olot queda sense testimonis

Ni la víctima ni els altres tres acusats van declarar en el judici, fet que va deixar la fiscal sense proves directes

Judicialment, ningú sap qui va agredir el futbolista d'Olot que la matinada de l'11 d'agost de 2011 va acabar ingressat a l'hospital després de rebre una brutal pallissa que el va deixar inconscient, li va trencar la uretra i provocar un petit neumotòrax. Ni el jugador ni els altres tres processats -que també van retirar l'acusació que mantenien contra el jugador- van voler declarar davant el Jutajt Penal número 3 de Girona i així van deixar la fiscal sense cap testimoni directe dels fets.

El silenci del futbolista i els altres tres joves implicats en la baralla no va ser obstacle perquè el ministeri públic mantingués que el dia dels fets, a dos quarts de sis de la matinada, el futbolista acabés cosit a cops de barra de ferro i cops de puny que el van deixar completament malferit a la plaça Catalunya. No obstant això, va admetre que s'havia quedat sense prova perquè el principal testimoni, el futbolista, no va declarar i la resta dels testimonis només coneixien els fets de referència.

Durant la fase d'instrucció del cas, la víctima va indicar que la baralla es va iniciar a l'interior d'una cerveseria de la qual va sortir en rebre unes empentes però, en comptes de marxar, va anar al seu cotxe a buscar una barra de gimnàs i es va col·locar a uns metres del bar, si bé va indicar que no tenia intenció d'agredir ningú.

En sortir els altres tres acusats de l'establiment és quan va acabar patint l'agressió que ha sigut objecte de judici. Un dels acusats va acabar detingut als calabossos i se li va decretar llibertat provisional amb una mesura cautelar que li impedia apropar-se al futbolista a menys de 200 metres fins que hi hagi sentència o es revoqui.

El cas va quedar ahir vist per sentència però la manca de proves directes de la baralla, fruit del silenci de tots els implicats, és probable que aboqui l'assumpte a una absolució.

Prem per veure més contingut per a tu