Segueix-nos a les xarxes socials:

Les fires imprescindibles d'aquest diumenge a Girona

Al marge de les Festes de la Santa Creu de Figueres, moltes localitats gironines celebren avui fires coincidint amb el primer de maig. N'hem seleccionat algunes.

Les fires imprescindibles d'aquest diumenge a Girona

BANYOLES - Artesania de proximitat.

A partir de les 10 del matí Fira de la Ramona, front d’Estany (zona del passeig entre l’Oficina de Turisme de l’Estany i el camp de futbol).

LA BISBAL - Fira Mercat al Carrer.

A partir de les 9 del matí mostra de ceràmica a Torre Maria i carer de l’Aigueta, botiga al carrer i mercat de marxants al nucli antic i passeig Marimon Asprer i fira de vehicles d’ocasió al pavelló firal, entres d’altres activitats.

MAÇANET DE LA SELVA - Fira de Pagès i Artesania

A partir de les 10 del matí obertura de la fira i al llarg de la jornada diverses activitats com mostra de puntaires, animació infantil, tallers, ruta de tractors antics i música, entre d’altres.

ST. JOAN DE LES ABADESSES - Fira de Sant Isidre

- A partir de les 10 del matí fira de productes artesans a la plaça Anselm Clavé, carrer Arxiver Mossèn Masdeu i al passeig Comte Guifré exposició de tractors antics.

- A l’aparcament de can Crehuet, esmorzar popular amb productes ecològics i carn de poltre, a càrrec dels Pabordes de Sant Isidre, XXXI Mostra de Bestiar Autòcton, IX Concurs Morfològic de Raça Bruna i XIII Concurs de Munyir a mà. A la plaça Torres i Bages, passejades en poni - Ponis Planabés.

SANTA COLOMA DE FARNERS - Fira Mercat de les Herbes de la Ratafia

Durant tot el dia exposicions de flors i sobre les herbes, xerrades i tallers amb els millors experts del sector, concerts, parades de flors, herbes i artesania i productes de proximitat i activitats per als més petits.

TORROELLA DE MONTGRÍ - Fira Empordà, cuina i salut

La Fira Empordà, cuina i salut es dinamitzarà amb diferents activitats i sectors: expositors, conferències, tallers, degustacions, espectacles infantils, etc.

Prem per veure més contingut per a tu